Una de les teves pelis preferides de Disney també tindrà versió amb actors reals

per Adolescents.cat, el 19 de juliol de 2019 a les 11:45
Últimament no paren d’estrenar-se versions en carn i os dels millors clàssics de Disney (i nosaltres encantats/des!). Avui s’estrena “El Rey León”; se sap que “Mulan” ja està en post-producció; i s’ha confirmat quina actriu donarà vida a La Sirenita, Halle Bailey.

Doncs bé, la cosa no acaba aquí! Segons ha pogut avançar “We Got This Covered”, s’ha confirmat que una de les teves pel·lícules Disney preferides també tindrà versió amb persones reals: Pocahontas!

Pocahontas es va estrenar el 1995, i com que han canviat moltes coses des de llavors, els executius i executives de Disney volen canviar completament el to una mica racista de la peli i la hipersexualització de la protagonista.

A més, la pel·lícula original donava una visió massa occidental i desviada de la història colonial d’Amèrica. És per això que s’està treballant en fer documentació històrica i alhora s’està buscant una actriu nativa americana pel paper de Pocahontas.

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: