Aitana: «Aquest és el meu secret més íntim, no l'havia explicat mai a ningú»

per Redacció, el 19 de juliol de 2019 a les 13:10
El seu àlbum de debut ha estat el més venut durant diverses setmanes, és una de les artistes espanyoles més escoltades a Spotify i els seus videoclips acumulen milers de reproduccions. Us estem parlant d'Aitana Ocaña, exconcursant d'OT i finalista de l'edició 2017.

Aquesta setmana, la cantant ha pujat al cotxe d'Adolescents iCat i ens ha explicat algunes curiositats sobre ella que no sabíem.


Per exemple, ens ha confessat un secret que "mai havia dit a ningú" i ens ha revelat amb quina exconcursant d'OT té planejat marxar de vacances! Us deixem l'entrevista més avall:
Arxivat a:
FAMOSOS, Aitana
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: