Aquestes samarretes feministes ho estant petant a Instagram, t'hi sents identificada?

per Adolescents.cat, el 22 de juliol de 2019 a les 08:49
No és cap novetat que les dones vivim amb molta pressió social per diferents motius. Un d'ells per exemple, és que quan passes dels 25 anys, comences a sentir que "t'has de centrar", buscar-te una parella estable, tenir fills, etc.

Un altre dels grans problemes que tenim les noies és que se'ns sexualitza i se'ns valora pel nostre físic: "estàs massa seca", "t'hauries d'aprimar", "no tens tetes", i un llarg etcètera.

Per tot això, l'artista anglesa Florence Given va decidir fer aquestes samarretes amb missatge, per visualitzar tot el que comporta ser dona en aquesta societat. "Vaig tallar amb el meu nòvio i em vaig adonar que havia invertit molta energia en algú que no tenia intenció de tornar res a canvi. Estava fent voltes en cercles, i per què? Em vaig passar el temps intentant 'arreglar-ho' i esperant que algú madurés quan podria haver invertit tot aquest temps i energia en mi mateixa. Estava cansada de fer de mare a un home que en realitat era un nen", diu la Florence. L'artista afegeix: "En aquest moment em vaig adonar que volia acabar amb els arcaics rols de gènere que obliguen a les dones a complir amb certs estereotips".

Quina t'agrada més?

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: