Fas servir la finestra d'incògnit a Internet? Has de saber això

per Adolescents.cat, el 22 de juliol de 2019 a les 09:31
El mode incògnit dels navegadors és molt utilitzat a l’hora de mirar films sexuals a Internet. Sembla ser que no deixa rastre aparent a la xarxa del que hem estat mirant. De fet, sí que és veritat que les activitats fetes en mode incògnit no apareixen a l’historial del navegador.

Ara bé, ara s’ha fet públic que el que mires en incògnit no és invisible per a tothom, sinó que Google, Oracle i Facebook ho poden saber. Segons un estudi de la Universitat de Carnegie Mellon (Pensilvania, EUA) i la Universitat de Pensilvania, les empreses mencionades i altres gegants com Twitter i Amazon poden recollir dades d’activitat fins i tot amb mode incògnit.


La situació preocupa encara més al saber que només el 17% de les pàgines webs amb contingut per a majors, estan encriptades. Això vol dir que les dades que recopilen poden patir atacs informàtics de tercers.

Després de tot això, Google ha respost que no permeten Google Ads (anuncis de Google) a aquest tipus de webs i que no personalitzen publicitat basada en els interessos sexuals dels usuaris. Facebook diu que impedeix a aquestes pàgines utilitzar les seves eines mercantils. Oracle no ha dit res.


La conclusió és que Internet no sempre és un espai segur, almenys per ara. És per això que es pot utilitzar sense problema però sempre amb precaució i sabent exactament a què ens exposem.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: