Què són els transhumans i per què se n'està parlant tant?

per Redacció, el 22 de juliol de 2019 a les 11:37
A principis d'aquest estiu HBO va estrenar Years and Years, una sèrie que ja ha aconseguit convertir-se en una de les millors d'aquest 2019. La ficció se centra en l'evolució d'una família britànica al llarg dels anys i ens mostra els possibles canvis als quals ens haurem d'afrontar en un futur: les conseqüències del canvi climàtic, l'augment de l'extrema dreta, la presència de la tecnologia en tots els àmbits...

I per què us estem parlant d'aquesta sèrie? Doncs perquè a través d'un dels seus personatges ha donat a conèixer una realitat per molts desconeguda: la dels transhumans, persones que utilitzen la ciència i la tecnologia per millorar la ment, el físic, les habilitats i les aptituds humanes.


Resultado de imagen de transhuman gif

Encara que la sèrie estigui ambientada en el futur, el cert és que a dia d'avui ja hi ha transhumans o, si més no, persones que intenten ser-ho. Una d'elles és la Lepht Anonym, una hacker que s'ha sotmès a desenes d'operacions per implantar-se xips i mecanismes dins el seu cos.


Per exemple, es va fer col·locar un xip sota de la pell que li permet interactuar amb el seu telèfon i desbloquejar algunes portes sense haver de tenir-hi contacte directe.

Segons apunten alguns experts, cada cop hi haurà més gent que es voldrà sumar a aquest moviment i operar-se per poder "controlar" els seus dispositius a través del seu cos o fins i tot de la seva ment. Una predicció que espanta bastant, sobretot tenint en compte que encara no es coneixen les conseqüències d'aquest tipus d'operacions a llarg termini. Què en penseu? N'havíeu sentit a parlar mai dels transhumans?
Arxivat a:
ACTUALITAT, transhumans
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: