4 consells de conducció que tots hauríem de seguir

per Redacció, el 24 de juliol de 2019 a les 13:30
Us heu tret el carnet de conduir fa poc? Encara no el teniu, però el voleu aconseguir aviat? Doncs molt atents als consells de conducció que us donem gràcies als nostres amics del RACC.

En els vídeos que trobareu més avall, el Roger Carandell us explica quina és la manera correcta de posar-se el casc, quina roba hauríem de portar per conduir a l'estiu i també quins són els conceptes de seguretat clau que podem trobar als vehicles.

Les dades que us dóna el Roger són només algunes de les coses que aprendreu si us apunteu a les autoescoles del RACC. I és que a més d'ensenyar-vos la teòrica de manera ràpida i pràctica, també podreu provar el seu innovador mètode de realitat virtual, que us permetrà visualitzar les zones d'examinació sense moure-us de l'aula! Podeu trobar més informació i també els descomptes que ofereixen a la seva web.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: