La cagada viral d'aquesta noia després de veure la peli del moment et deixarà flipant

per Adolescents.cat, el 24 de juliol de 2019 a les 10:11
És possible que ja hagis anat a veure “El Rey León” o que tinguis pensat anar-hi aviat, ja que és una de les pel·lícules del moment. Doncs bé, una noia s’ha fet viral després de fer alguns comentaris sobre la pel·lícula:

“És la primera vegada que surto de la sala d’un cine per no poder veure la pel·lícula... I  no perquè no m’hagin deixat, sinó perquè m’ha estat impossible veure el que fan. Des de petita sóc molt animalista i el veure com li fan mal a un animal pot amb mi”.

 

Sí, sí, com ho llegeixes. La noia es pensava que aquesta versió de "El Rey León" s’havia fet amb animals reals! D’acord que està súper ben feta, però per arribar a creure que són animals reals?

“La pel·lícula podrà ser la més taquillera de la història. Però jo li dono un 0. És una opinió personal. M’és igual el que pugueu dir-me al respecte”, afegia.

Va ser el tuitaire Emilio Doménech qui va capturar les històries d’Instagram d’aquesta noia i les ha fet virals a Twitter. Només cal veure el que ha anat comentant la gent sobre les crítiques de la noia:
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: