Només 1 de cada 10 persones és capaç de superar aquesta prova de dibuix, i tu?

per Adolescents.cat, el 25 de juliol de 2019 a les 10:05
Google està fent una investigació per saber més sobre l’aprenentatge automàtic, és per això que ha creat un joc en forma d’experiment que ja ha enganxat a moltíssima gent.

Pot una xarxa neuronal reconèixer els teus dibuixos? Afegeix els teus dibuixos al conjunt de dades de dibuixos més gran del món i així ajudaràs a saber molt més sobre l’aprenentatge automàtic!


En què consisteix? El sistema et dirà què has de dibuixar i tindràs només 20 segons per fer-ho. En aquest temps has de ser prou hàbil perquè la xarxa neuronal sigui capaç de reconèixer el teu dibuix i endevinar-lo!

Com diuen els creadors del joc, és un exemple de com pots utilitzar una màquina per aprendre de forma divertida!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: