Així de ridículs semblem mentre fem això a Instagram, tu ho fas?

per Adolescents.cat, el 25 de juliol de 2019 a les 11:33
Ets dels o de les que fa boomerangs a Instagram Stories? Si la resposta és que sí, probablement mai t’has plantejat el ridícul que podem arribar a fer mentre els gravem.

Això és precisament el que va voler demostrar el germà petit de Morgan Morton. La noia va compartir un vídeo a Twitter dient: “El meu germà petit m’acaba d’enviar això per dir-me l’estúpida que semblo fent boomerangs a Instagram i jo...”:
 
El jove fa una bona paròdia imitant la seva germana mentre es grava davant el mirall, el que segur que no s’esperava és que ho veiés tanta gent!

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: