L'app que han creat aquestes 5 adolescents espanyoles es podria emportar un prestigiós premi

per Redacció, el 30 de juliol de 2019 a les 14:07
Cinc alumnes de l'institut IES Velázquez de Móstoles han estat triades per a representar a Espanya en el concurs internacional Technovation Challenge. Les noies viatjaran el 12 d'agost a San Francisco (els EUA) per a presentar el seu projecte, l'aplicació 'When and Where'.

L'app està pensada per "proporcionar seguretat a les noies" i protegir-les de possibles agressions sexuals.


'When and Where' obté la localització a temps real de la usuària i, en cas que hi hagi una anomalia, com que no arribi al seu destí o es pari massa estona en un lloc determinat, avisa a urgències o a un dels seus contactes.

Aquesta app, doncs, podria convertir-se en la guanyadora del Technovation Challenge 2019, una iniciativa pensada per a joves que es va crear amb l'objectiu de "disminuir la bretxa tecnològica de gènere que existeix en l'actualitat".


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: