Per què deixarà d'existir un dels esdeveniments més famosos de la història?

per Adolescents.cat, el 31 de juliol de 2019 a les 11:14
Un dels “shows” més famosos de la història és, clarament, la desfilada de Victoria’s Secret que es fa anualment des de l’agost de 1995. De fet, aquest esdeveniment s’emetia per la televisió fins l’any passat, que ja no es va emetre.

Fa pocs dies la model australiana i ambaixadora de la marca, Shanina Shaik, va confirmar que no hi haurà desfilada de Victoria’s Secret. Ho va explicar en una entrevista  a The Daily Telegraph: “Desgraciadament, no es celebrarà aquest any”. “Em sento estranya perquè cada any per aquestes dates estic entrenant com un àngel”, afegia.
 

I quina és la causa de tota això? Des de fa un temps Victoria’s Secret ha rebut moltes crítiques pels cossos irreals de les models, extremadament primes, i la imatge sexualitzada que s’ofereix de la dona. Així doncs, amb el moviment #MeToo les crítiques han augmentat fent que la marca perdés el 50% del seu valor el 2018 i que passés de 10 milions de telespectadors a menys de 3 milions.

De fet, algunes models com Karlie Kloss van decidir deixar de ser àngels de Victoria’s Secret perquè no era la imatge que volien donar al món: “La raó per la que vaig dir deixar de treballar amb Victoria’s Secret és que no sentia que la imatge que estava donant fos qui era jo realment i el tipus de missatge que vull enviar als jove de tot el món sobre el que significa ser guapa tampoc encaixava”, deia Karlie Kloss.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*sips tea*

Una publicación compartida de Karlie Kloss (@karliekloss) el


 
 
Les coses haurien de canviar moltíssim perquè es tornés a celebrar la desfilada de Victoria's Secret.

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: