Què vol dir «Sco pa tu manaa», la nova expressió que s'ha fet viral?

per NacióDigital, el 1 d'agost de 2019 a les 13:33
Si tens Twitter o Instagram segurament hauràs llegit la frase "Sco pa tu manaa", una expressió que des de fa uns dies s'ha fet viral a les xarxes i que, sovint, acompanya una fotografia o una idea. En són alguns exemples aquests tuits d'usuaris:
 
 

 

Però què vol dir "Sco pa tu manaa"? Literalment, no té traducció, però aquesta expressió ve de la cançó Davvi Neba, de l'artista Kawoula Biov, que sona així:


I el que vol dir és "què en penses de...?". Per aquest motiu és normal que vegis la frase acompanyant per exemple fotos, frases polèmiques o algun mem. 
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: