Dues adolescents acaben a l'hospital per culpa d'aquest repte viral

per Redacció, el 1 d'agost de 2019 a les 10:01
Dues adolescents xineses van haver de ser hospitalitzades aquest dimecres després de realitzar el repte viral conegut com a '1,000-Squat Challenge'. Una absurda i perillosa prova que consisteix a fer 1.000 esquats –"sentadillas"- sense parar.

Segons expliquen els mitjans internacionals, poc després d'acabar el challenge les noies van començar a trobar-se malament i els costava moure les cames. Els seus familiars, preocupats, les van acompanyar a l'hospital on els van diagnosticar rabdomiòlisis, una afectació greu causada per una lesió del múscul esquelètic que pot arribar a provocar insuficiència renal.


És per això que les joves van haver de passar-se la nit a l'UCI sota control mèdic. Afortunadament, les adolescents ja han rebut l'alta i han pogut tornar a casa seva. Això sí, hauran de rebre tractament durant dies.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: