El missatge d'aquesta noia que tothom hauria de veure i compartir

per Adolescents.cat, el 2 d'agost de 2019 a les 09:15
Probablement aquesta setmana hagis vist aquest post que s’ha fet viral. La Sam és una noia Russa que viu als Estats Units i que forma part del col·lectiu LGTBIQ+ juntament amb la seva parella, un noi trans.

La noia va fer un post en què se la veia plorant pel que va fer una organització homòfoba de Rússia. Us deixem el text que va fer, és la millor manera d’entendre-ho:


“Tinc el cor trencat. Els meus ulls estan secs de plorar. Sento dolor sabent que el meu país d’origen tracta la seva gent d’aquesta manera. L’organització russa homofòbica (Saw), va publicar una llista de la gent que havia de ser assassinada només per ser part de la comunitat LBTBIQ+. Una noia de la llista amb el nom de Yelena Grigoryeva, una activista LBTBIQ+, va ser trobada gairebé morta al costat de casa seva a principis d’aquesta setmana. Tot i avisar moltes vegades a la policia, no van fer res per protegir-la. Estic molt enamorada de la meva cultura i descendència, però això... Això és molt trist. És inacceptable. És inhumà. Això és assassinat. Siusplau, feu que això se sàpiga. S’ha de fer alguna cosa. No és només Rússia. Necessitem acabar amb l’odi a tot arreu. Com a membre de la comunitat LGTBIQ+, el meu cor va per a totes aquelles persones que s’hi identifiquen. Ens hem de protegir les unes a les altres. Siusplau sigueu respectuosos/es”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My heart is broken. My eyes are dried from crying. I am in pain knowing my home country treats it’s people this way. The Russian homophobic organization (Saw) published a list of people to be killed just for being a part of the LGBT+ community. One woman on the list by the name of Yelena Grigoryeva, an LGBT activist was stabbed to death near her home earlier this week. Despite reporting numerous threats to the police, they did nothing to protect her. I am so in love with my culture and heritage, but this... this is disgraceful. This is unacceptable. This is inhumane. This is murder. Please make this known. Something needs to be done. It’s not just Russia. We need to end the hate everywhere. As a member of the LGBT community, my heart goes out to all those in those who identify as such. We have to protect each other ♥️ • •please be respectful• #StopSAW #loveislove #takeprideinwhoyoulove #wereallhuman

Una publicación compartida de Sam (@itssamaltman) el


Sembla que la societat, a tot el món, enlloc d’anar endavant va enrere. Hem de ser lliures de poder estimar qui vulguem i s’haurien d’il·legalitzar totes les organitzacions que no respecten els drets humans. Ja ho sabeu, si voleu, podeu compartir el post de la Sam perquè més gent conegui el que està passant a Rússia i al món!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: