Tens ganes de passar una tarda d'estiu diferent amb els teus amics?

per Redacció, el 2 d'agost de 2019 a les 12:00
Teniu ganes de passar una tarda d'estiu diferent amb els vostres amics? Tenim un pla genial per vosaltres: anar al White Summer de Pals (Baix Empordà) aquest dimarts 6 d'agost i gaudir d’una edició especial de la Holi d'Adolescents.cat i tot seguit, d’un concert de Suu.

Aquest any tornem al White Summer amb una holi única, ja que comptarem amb la presència del DJ internacional Mon DJ i de la instagramer catalana @julianacanet.


La Holi es celebrarà el 6 d'agost a les 19.00h de la tarda i es recomana portar una samarreta blanca, tot i que allà podreu comprar la samarreta oficial d'Adolescents.cat! El White Summer només val 7€ i amb aquest preu pots gaudir de tot l’espai, de tots els espectacles i evidentment de la nostra holi i del concert de la Suu.

I què és el White Summer pels que no ho sabeu? Es tracta d'un espai obert situat a Pals (Costa Brava) el qual es converteix en un market on pots trobar-hi les millors marques d’autor que vesteixen les influencers del moment, gastronomia, espectacles, concerts, racons fantàstics per fer-te fotos i sobretot, un ambient estiuenc màgic que regala unes postes de sol espectaculars. No us ho perdeu!
Arxivat a:
ACTUALITAT, White Summer
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: