4 coses que ens fan més atractius i segurament no t'esperaves

per Redacció, el 10 d'agost de 2019 a les 06:00
La ciència ha demostrat que hi ha certes característiques de personalitat que ens sedueixen, com la generositat i el sentit de l'humor. Avui, però, hem decidit centrar-nos en peculiaritats menys habituals que, segons diversos estudis, també trobem molt atractives. Són aquestes:



 


Versió sense playbuzz

Els baixos nivells d'estrès
L'hormona de l'estrès, el cortisol, té més a veure amb el nostre atractiu del que ens pensem. Segons un estudi dut a terme per la Universitat d'Abertay, acostumem a sentir més interès per les persones amb un nivell de cortisol baix. D'acord amb els resultats de la investigació, la gent que es mostra calmada i tranquil·la ens transmet confiança i això fa que ens sentim còmodes i ens obrim més.

Tenir característiques similars a les del seu/va pare/mare
El psicòleg de la Universitat de St. Andrews, David Perrett, va descobrir que algunes persones tenen tendència a sentir-se atretes per individus similars al seu pare o a la seva mare (mateix color d'ulls, alçada...). Aquest fet es podria deure a un fenomen conegut com a "empremta sexual positiva" el qual és freqüent en algunes espècies animals i fa que busquem en la nostra parella característiques similars a les de les persones que ens han cuidat, és a dir, els nostres pares.

Saber més d'un idioma
Segons un estudi dut a terme per EliteSingles i Babbel més del 70% de la població ens sentim atrets per aquelles persones que parlen més d'un idioma. El motiu? Conèixer diverses llengües denota interès per altres cultures i també intel·ligència: dues característiques que solem buscar a l'hora de formar una relació.

L'olor corporal
Suar també té coses bones. Un estudi de la Universitat del Sud de Califòrnia va descobrir que l'olor corporal de les persones ens resulta més atractiva que un simple perfum. Per arribar a aquesta conclusió, van fer olorar diverses samarretes a homes i a dones i la majoria van assenyalar que els agradava més l'olor d'aquelles camises que tenien restes de suor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: