Logotip de Adolescents.cat

Aquesta nova moda de WhatsApp és més perillosa del que sembla

per NacióDigital, el 6 d'agost de 2019 a les 09:22
Segurament aquests dies heu sentit a parlar del repte del "veí de número". Aquest peculiar challenge consisteix en modificar l'últim dígit del número de telèfon i sumar-li o restar-li una unitat. D'aquesta manera s'aconsegueix el que s'anomena com "el veí de número". Un cop fet aquest procediment, el repte anima a començar una conversa de WhastApp amb aquest nou contacte.

Si bé pot semblar un challenge inofensiu la veritat és que no ho és. Per començar, posem en risc la nostra privacitat. I és que ja s'han donat casos de persones a qui els hi han compartit el número de telèfon a les xarxes socials.


I no només això, sinó que estem parlant amb una persona desconeguda: no sabem ni qui és ni quines són les seves intencions. Per culpa d'aquest repte hi ha usuaris que han rebut amenaces i xantatges. Així doncs, millor no sumar-se a aquesta tendència i evitar possibles problemes.
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: