Una de les parelles joves més famoses s'ha casat en secret!

per Redacció, el 6 d'agost de 2019 a les 11:17
Cara Delevingne i Ashley Benson s'han casat a Las Vegas. Així ho assegura el diari The Sun, qui ha publicat la notícia en exclusiva. La model i l'actriu, coneguda pel seu paper a Pretty Little Liars, s'han donat el "sí vull" en una cerimònia íntima dirigida per un imitador d'Elvis Presley, com és habitual en aquesta zona dels Estats Units.

Entre els convidats hi havia l'actiu Charlize Theron, els integrants de The Jonas Brothers i l'actriu Sophie Turner, qui també es va casar fa poques setmanes.  "Volien una cerimònia tranquil·la, simple i ràpida" ha explicat un dels assistents al casament al diari The Sun.


La relació entre Cara Delevingne i Ashley Benson va començar el juny de 2018 encara que no es va fer pública fins uns mesos després, a l'agost, quan la parella va ser fotografiada a l'aeroport londinenc de Heathrow fent-se un petó. Des de llavors han estat inseparables.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roxie and Cassie aka ABCD 🔥❤️🔥

Una publicación compartida de Cara Delevingne (@caradelevingne) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: