Diuen que tots tindrem un «twin flame», què és i quines fases d'amor hi viuràs?

per Adolescents.cat, el 7 d'agost de 2019 a les 12:01
Segurament has sentit parlar dels “soulmates”, però et sona el concepte “twin flame”?



Una relació de “twin flame” o flama bessona porta feina. De fet, totes les relacions fins arribar a trobar la teva flama bessona són pràctica per aquesta relació tan especial.

Quines diferències hi ha entre un “soulmate” o un “twin flame”? Quan coneixes un “soulmate” (en pots conèixer varis al llarg de la vida), tens sensació de confort com mai l’havies tingut. Però al conèixer la teva “twin flame” és com trobar-te a tu mateix en una altra persona.

Potser teniu diferents patrons de personalitat, però per sota de tot el que reconeixes com a diferent en aquesta persona, podràs comprendre qui és a nivell d’ànima i sentiràs un amor incondicional per ell/a.

Aquests són alguns signes que indiquen que has conegut la teva “twin flame”: Teniu molta telepatia o connexió física;  quan us coneixeu ja teniu parella o no esteu preparats per estar junts; evolucioneu junts; sentiu un magnetisme que us uneix constantment; trobeu el vostre propòsit vital a través de la relació.

Però també hi ha fases dures que acostumen a repetir-se en totes les relacions entre “twin flames”:  

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: