És la primera vegada que aquesta professió és la més desitjada per les nenes

per Adolescents.cat, el 8 d'agost de 2019 a les 09:30
Per desgràcia encara hi ha professions que s’associen més als nois i altres a les noies. Però el món està canviant, i un estudi acaba de demostrar-ho!

Per primera vegada a la història, el futbol és una de les cinc professions més desitjades per part de les nenes espanyoles. Fins a dia d’avui aquest ha estat el somni d’una majoria de nens, però de molt poques nenes.


L’estudi, realitzat per Adecco, ha revelat que per primera vegada ser futbolista està entre les cinc professions més desitjades per les nenes a Espanya: un 7,1% de les enquestades ho van escollir.

Això no estranya del tot i dóna moltes esperances! Els esports femenins cada cop estan creixen més: la selecció espanyola de futbol femení està fent història; Megan Rapinoe va guanyar el mundial de futbol i li va deixar les coses clares a Donald Trump; i moltes futbolistes estan animant a les nenes més petites a provar el futbol i a jugar-hi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @alikrieger @ashlynharris24

Una publicación compartida de Megan Rapinoe (@mrapinoe) el


La professió que més volen fer les nenes, però, segueix sent la de mestra o professora. Seguides de metgesses, perruqueres i veterinàries. Són quatre opcions que es mantenen cada any des de fa més de 15 anys. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: