T'expliquem el millor viatge de final de curs de batxillerat que pots fer

per Redacció, el 15 d'agost de 2019 a les 10:00
El viatge de final de curs és una experiència inoblidable. Converses que s'allarguen hores i se't fan curtes, atacs de riure, festes plenes de moments inesperats...i moltes altres anècdotes que se't queden gravades a la ment.



És per això que et volem parlar d'una de les millors opcions pel viatge de final de curs: El Mallorca Island Festival, un esdeveniment pensat especialment per als estudiants de Batxillerat. Si hi vas, podràs gaudir de piscina, concursos, festes amb dj's i moltíssimes altres experiències. Te les expliquem: (ah i estigues atent, perquè al final de l'article t'expliquem com aconseguir anar-hi GRATIS i emportar-te un amic o amiga!)

 


 Què, té bona pinta no? Si vols saber-ne més segueix a Instagram el MIF o mira el hashtag #MIFEALO.

 T'agradaria anar-hi gratis? Doncs ho tens molt fàcil: si vols rebre més informació del MIF i participar en el concurs d'una plaça per a tu i un acompanyant gratis, omple aquest formulari. Des del mateix MIF es posaran en contacte amb tu si has estat la persona guanyadora. Molta sort!



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: