L'indignant consell d'aquesta mare a la seva filla adolescent està dividit la gent: tu què opines?

per Redacció, el 13 d'agost de 2019 a les 13:43
La model Carla Bellucci creu que la seva filla petita Tanisha s'ha de "centrar en el seu físic" si vol triomfar a la vida. Així ho ha assegurat en una entrevista amb la revista Closer.

De fet, la model ha explicat que té estalvis guardats per tal que la seva filla, de només 14 anys, es pugui sotmetre a retocs estètics. "S'operarà els llavis quan faci 16 anys i se sotmetrà a un augment de pits quan en tingui 18", explica. I és que segons Carla Bellucci "la gent lletja no arriba enlloc".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My mum is my world 🌎 💙💕 @officialcarlabellucci Photographer:: @byigottheshot

Una publicación compartida de OfficialTanishaBellucci❤️ (@officialtanishabellucci) el

Foto: La model amb la seva filla.

Com us podeu imaginar, les declaracions de la model han fet indignar, i molt, diversos usuaris de les xarxes socials que han criticat durament el seu pensament superficial i també el de totes aquelles persones que li donen suport. I és que a la vida el més important mai és el físic: estimem a les persones per ser com són i no per la seva aparença.



 
Arxivat a:
ACTUALITAT, bellesa
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: