Us agrada «La casa de papel»? Tenim bones notícies

per NacióDigital, el 14 d'agost de 2019 a les 12:23
La tercera temporada de La casa de papel està batent tots els records. Milions de persones ja l'han vista arreu del món i la sèrie s'ha convertit en un autèntic fenòmen de masses. Els protagonistes, a dia d'avui, estan rodant la quarta temporada -els que hàgiu vist la tercera sabreu que és més necessari que mai que continuï la història- i encara no té data d'estrena, tot i que es preveu que sigui l'any vinent. 

Les aventures de la banda del Professor, però, podrien no acabar al Banc d'Espanya. Segons l'actriu Itziar Ituño, hi podria haver una cinquena temporada. "Estem rodant la quarta temporada i tinc la impressió que no s'acaba aquí", ha insinuat la Inspectora en una entrevista a El País.


No és la primera vegada que l'actriu dona detalls de la sèrie. Fa uns dies ja va avançar què passaria en els propers capítols: "No ho passaran gaire bé a la quarta temporada, tindran un gran enemic dins del banc i no ho passaran bé. Hi haurà drama dins de la banda". 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: