Logotip de Adolescents.cat

La gent està flipant amb la inesperada decisió d'aquesta exactriu Disney

per Redacció, el 15 d'agost de 2019 a les 11:03

Bella Thorne acaba de dirigir la seva primera pel·lícula sexual. Així ho ha anunciat ella mateixa a través de les xarxes socials. L'actriu, que va saltar a la fama amb la sèrie Shake It Up de Disney Channel, ha decidit involucrar-se en aquest projecte per tal d'aportar la seva visió al cinema per adults.


Segons ha explicat, la pel·lícula és una reinterpretació de la història de Romeu i Julieta en què es reflexiona sobre "la relació entre home i dona i la seva lluita pel poder". Així doncs, el film eròtic pretén trencar estereotips sobre els rols de gènere tant en les relacions sexuals com en la societat en general.

De fet, Bella Thorne assegura que la pel·lícula encaixa amb les seves conviccions feministes i que s'ha sentit molt còmode fent-la. "No m'avergonyeixo gens d'haver dirigit una pel·lícula amb contingut sexual i estic molt satisfeta amb el resultat", ha comentat l'actriu.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: