Logotip de Adolescents.cat

Miley Cyrus publica nova cançó i la gent ja està traient les seves conclusions

per Redacció, el 16 d'agost de 2019 a les 13:54
Aquest divendres s'ha publicat Slide away, el nou single de Miley Cyrus. La cançó arriba poc després que la cantant anunciés la seva separació de Liam Hemsworth, amb qui es va casar a finals de l'any passat.

Tenint en compte això, doncs, no és d'estranyar que els fans ja hagin començat a vincular alguns versos del tema amb la relació de la cantant i l'actor.



De fet, si un es llegeix la lletra, les referències a la seva vida amb Liam Hemsworth són bastant clares.


Per exemple, al principi de la cançó: "Un cop va ser al paradís, un cop em vaig quedar paralitzada. Crec que trobaré a faltar les llums del port, però és l'hora de deixar-ho anar tot".

A banda d'aquesta estrofa, també hi ha altres versos del tema en què parla dels inicis amb l'actor i de com han canviat: "Continua, ja no tenim disset anys. No sóc com solia ser. Em vas dir que tot havia canviat i tenies raó, hem crescut".

A més d'aquests missatges, més evidents, també hi ha estrofes en què Miley Cyrus parla de les drogues i l'alcohol. Unes frases que alguns fans han interpretat com una clara crítica a l'actor. I és que des que es van separar, diversos mitjans han assegurat que un dels motius de la seva ruptura és el fet que Liam Hemsworth assistís setmanalment a festes i abuses de la beguda.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: