El seu nòvio li diu que es depili i la seva resposta es fa viral

per Redacció, el 19 d'agost de 2019 a les 11:36
La conversa entre una parella de joves nord-americans s'ha fet viral a la xarxa social Reddit. Tot va començar uns dies enrere, quan ell va decidir explicar el seu cas en aquesta famosa plataforma. En el post que va escriure, el noi comentava que la seva parella s'havia deixat de depilar i maquillar des de feia unes setmanes.

La noia havia pres aquesta decisió, després que ell es queixés "que es passava molta estona al lavabo arreglant-se". "Entenc que s'enfadés, però vull que es torni a depilar i no em fa cas. Li he demanat diverses vegades i m'ha contestat que només ho farà si a partir d'ara li pago els tractaments i productes de bellesa".


Resultado de imagen de interesting gif

Com us podeu imaginar, la resposta de la noia va generar divisió a la xarxa social. És per això que finalment va decidir pronunciar-se i explicar el seu punt de vista: "Penso seguir així. Em gasto menys diners i no malgasto el temps... Ara mateix em pregunto: Per què ho he de fer? Per què m'he de depilar? No ho trobo just. Ell simplement vol que ho faci perquè considera que 'l'estàndard bàsic de dona" va arreglada. Crec que si ell em vol veure així, és ell qui m'hauria de pagar les despeses. Em gastava més de mil euros l'any en maquillatge, depilació i altres productes de bellesa...Si vol que em faci aquests tractaments, que em pagui la meitat com a mínim", escrivia ella.


En les respostes a aquesta publicació, hi ha qui la defensa i assegura que ella pot anar com vulgui i fer el que vulgui. També hi ha, però, qui la critica i la qualifica d'"aprofitada". Vosaltres què en penseu?
Arxivat a:
ACTUALITAT, feminsime
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: