T'agradaria ser un dels protagonistes de l'anunci del Carnet Jove?

per Redacció, el 21 d'agost de 2019 a les 12:39
T'agradaria sortit a un anunci? Doncs ara tens una oportunitat. L'agència de publicitat Caldas Naya obre un càsting a través del Programa Connecta't per tal que els titulars del Carnet Jove siguin els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2020. Aquí tens la informació bàsica sobre el procés d'inscripció -que comença el 26 d'agost-, dies de les proves i dates de rodatge!
 
 DESTINATARIS:


Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya
que tinguin entre 12 i 31 anys. Cal que els menors de 16 anys assisteixin al càsting acompanyats del seu pare, mare o tutor legal, que haurà de signar la corresponent autorització, aportant el seu DNI i el DNI i llibre de família del menor. En cas que no vinguin acompanyats, hauran de portar una autorització signada pel seu pare, mare o tutor legal, amb una fotocòpia del DNI de l’adult, i el seu DNI i fotocòpia del llibre de família.
 
 TERMINI PARTICIPACIÓ:


A partir del 26 d'agost, i fins a 15 de setembre de 2019.

  PROCEDIMENT PER PARTICIPAR:

Heu d'estar registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove, www.carnetjove.cat/connectat per fer la sol·licitud de participació a la convocatòria penjada a la secció "sorteigs".
 
 CONFIRMACIÓ PARTICIPACIÓ:

Els dies 16, 17 i 18 de setembre de 2019, el Carnet Jove es posarà en contacte amb les persones inscrites per coordinar les hores d’assistència al càsting. 
 
 DIES I LLOC CÀSTING:

25, 26 i 27 de setembre (dimecres, dijous i divendres), entre les 10h i les 19h a la seu de l‘Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona).
 
 HONORARIS:

Els joves seleccionats per realitzar la campanya seran donats d’alta a la Seguretat Social i se’ls remunerarà amb uns honoraris de 400€ o 100€ per jornada, en funció de si protagonitzen un paper principal o de figuració (el tipus de rol el determinarà l’edició final de l’espot i en cap cas es podrà cobrar pels dos conceptes).

  DIES DE RODATGE: 

El rodatge de l’anunci, tindrà lloc a finals d'octubre (subjecte a canvis), i la sessió fotogràfica podrà dur-se a terme aquests mateixos dies, o a principìs de novembre.


IMPORTANT: Cada seleccionat haurà d’assistir al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en que siguin convocats (els honoraris inclouen la sessió fotogràfica). La mateixa persona podrà fer el mateix dia de figurant i protagonista, i en aquest cas únicament se’l remunerarà com a protagonista. Els seleccionats autoritzaran a l'agència l'ús de la seva imatge en totes les peces de la campanya, PLV i Internet.
 
 CONSULTA AQUÍ LES BASES COMPLETES 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: