Miley Cyrus se sincera sobre el seu divorci amb aquest contundent missatge

per Redacció, el 23 d'agost de 2019 a les 09:54
Des que Miley Cyrus i Liam Hemsworth van anunciar el seu divorci s'han publicat tot tipus d'especulacions sobre els possibles motius de la seva ruptura. Una de les més repetides ha estat la suposada infidelitat de la cantant amb la influencer Kaitlynn Carter, amb qui actualment manté una relació.



Doncs bé, farta de tants rumors, Miley Cyrus ha decidit pronunciar-se i deixar clar que aquesta no ha estat la raó de la seva separació.

En un missatge molt contundent compartit a les xarxes socials, la cantant ha explicat que "no té res a amagar" i que no "pensa admetre que el seu matrimoni hagi acabat per una infidelitat", perquè no és veritat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Miley Cyrus (@mileycyrus) el


De fet, la cantant ha reconegut que pot haver comès certs errors, que ha experimentat amb les drogues, que ha provocat escàndols...però que mai ha mentit. La seva relació amb Liam Hemsworth va acabar perquè ja no s'entenien i perquè hi havia diferències entre ells, però no per un engany, ha assegurat l'artista.

El seu missatge ja suma milers de likes tant a Twitter com a Instagram i s'ha convertit en viral en poques hores. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: