Aquesta mítica sèrie de Disney Channel torna amb nous capítols!

per Redacció, el 26 d'agost de 2019 a les 09:50
Tot i que només se'n van emetre dues temporades, Lizzie McGuire es va convertir en una de les sèries de referència de Disney Channel. Com segurament recordareu, la ficció se centrava en la vida d'una adolescent, interpretada per Hilary Duff, i el seu grup d'amics i família.

Doncs bé, si éreu fans de la sèrie tenim bones notícies: Disney Channel ha anunciat que Lizzie McGuire torna. La cadena està rodant nous capítols amb la cantant i actriu Hilary Duff, que en seguirà sent la protagonista.


Resultado de imagen de Lizzie McGuire gif

En la nova temporada podrem veure com ha canviat la vida de la Lizzie i seguir el seu dia a dia a Nova York. El que encara no se sap és si la resta d'actors de la sèrie original també seran presents en els nous capítols. Per saber-ho caldrà esperar al 2020, any en què s'ha fixat l'estrena de la tercera temporada.


A banda de Lizzie McGuire i tal com ja us vam explicar, també s'emetran nous episodis d'una altra sèrie preadolescent molt coneguda: Zoey 10. Aquí podeu trobar més informació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: