Aquesta setmana fem 2 festes Adolescents.cat: t'expliquem tot el que has de saber!

per Redacció, el 26 d'agost de 2019 a les 10:44
Aquest cap de setmana farem doblet de festes i és que dissabte a la nit a partir de les 22.00h estarem a Sant Quirze del Vallès celebrant la Festa Major amb una Confetti Led Party, una sessió musical dels DJs Adrià Ortega i Roger Carandell on es repartiran elements led i tots els qui vulgueu us podreu pintar per brillar en la foscor, però no només això, sinó que com sempre regalarem samarretes d'Adolescents.cat i podrem ballar al ritme de la millor música durant hores i hores.
 

I l'endemà diumenge, a partir de les 17.00h de la tarda i durant 2 hores, tornem a L'Escala per celebrar la famosa Holi Color Party d'Adolescents.cat, una sessió musical on és impossible no cantar, saltar i ballar mentre les explosions de colors que s'hi viuen t'omplen de color. Una tarda plena de sorpreses i on podràs gaudir de molta festa al mateix temps que d'uns efectes visuals brutals que provoquen cada un dels llançaments de pols holi.

Així que ja ho sabeu, gent del Vallès Occidental i de l'Empordà, aquest cap de setmana és el vostre! Nosaltres venim amb moltes ganes: avisats esteu ;)

Arxivat a:
OCI, Adolescents.cat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: