5 sèries noves que potser no coneixies i que val la pena mirar

per Redacció, el 1 de setembre de 2019 a les 06:00
Cada dia es produeixen més sèries i això fa que moltes passin desapercebudes tot i tenir molt bones crítiques. Avui us portem algunes ficcions estrenades en els darrers mesos que valen la pena.



 


Versió sense playbuzz

Home Ground
Tot comença quan un club de futbol de primera divisió perd el seu entrenador de manera inesperada. Serà una dona, Helena Mikkelsen, qui s'encarregui de substituir-lo i agafar les regnes del club. La sèrie tracta temes com el masclisme o l'assetjament i ens fa reflexionar sobre certes actituds que molts hem tingut. On la puc veure? Filmin.

The Boys
La sèrie té lloc en un món on els superherois representen el cantó fosc de la fama i el poder. Un grup de vigilants, anomenat The Boys, decideix fer tot el possible per frenar-los. On la puc veure? Amazon Prime Video.

Pose
Pose és per molts crítics la sèrie més trencadora d'aquests últims anys. La ficció tracta temes com la cultura queer o el moviment ball culture i ens explica una part de la història del col·lectiu LGTBI. Val molt la pena veure-la. On la puc trobar? HBO.

La amiga estupenda
Quan una de les seves amigues desapareix sense deixar rastre, Elena Greco, una àvia que viu envoltada de llibres, decideix escriure la història de la seva amistat des de 1950. Això farà que surtin a la llum alguns secrets. On es pot veure? HBO.

Vida 
Vida se centra en dues germanes, l'Emma i la Lyn, que fa anys que viuen distanciades. Les circumstàncies però, les obliguen a tornar al seu antic barri i hauran d'afrontar-se el passat. Juntes descobriran un secret sobre la identitat de la seva mare. On es pot veure? Starz.



 
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: