Greta Thunberg arriba a Nova York i envia aquest contundent missatge a Donald Trump

per Redacció, el 29 d'agost de 2019 a les 09:23
Després de dues setmanes creuant l'Atlàntic en un veler, Greta Thunberg ja ha arribat als Estats Units, on participarà en la cimera del canvi climàtic de l'ONU.

L'activista, que s'ha pres un any sabàtic a l'institut, ha viatjat acompanyada pel seu pare i del fill petit de Carolina de Mònaco, Pierre Casiraghi, propietari de l'embarcació.


En arribar a Nova York, la jove ha estat rebuda amb aplaudiments per centenars de joves, que l'esperaven per transmetre-li el seu suport. I és que per molts d'ells, Greta Thunberg és una "inspiració" i un "exemple a seguir".
 

En la primera roda de premsa que ha ofert des de la ciutat nord-americana, l'activista ha agraït els ànims que li han traslladat els joves del país i ha enviat un missatge molt clar a Donald Trump: "Si no creu en el canvi climàtic, li demano que escoli a la ciència, perquè òbviament no ho fa".

Després de Nova York, la jove viatjarà al Canadà, Mèxic i Xile, on al desembre assistirà a una altra cimera sobre el canvi climàtic.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: