«El posat de l'estiu» d'aquesta exconcursant d'OT està revolucionant Instagram

per Redacció, el 30 d'agost de 2019 a les 12:05
"El posat de l'estiu". Aquest és el títol que Maria Villar, exconcursant d'OT, ha posat a la seva última foto d'Instagram. A la imatge hi apareixen ella i el seu nòvio, en roba de bany, asseguts damunt d'un llit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

el posado de verano

Una publicación compartida de maria escarmiento (@maria.ot2018) el


En poques hores la instantània ja s'ha convertit en una de les més comentades del perfil de la cantant i suma més de 120.000 likes. Com era d'esperar, algunes persones han aprofitat la foto per recordar un dels moments més polèmics de l'última edició d'OT protagonitzat per la parella.

"Ja heu follat eh",
els hi han escrit alguns usuaris en referència a les declaracions que va fer la parella de la Maria quan la va anar a veure al plató.

I és que, com segurament recordeu, quan Roberto Leal, el presentador, li va demanar a en Pablo què farien amb la María si deixava l'acadèmia, ell va repetir fins a tres vegades: "FOLLAAAR!". També va dir que el que més trobava a faltar d'ella era el seu "cul" i que quan la veia des de casa no podia evitar pensar que "estava boníssima". Unes paraules que van generar molta polèmica i que van ser qualificades de masclistes.
Arxivat a:
FAMOSOS, Instagram
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: