Adolescents.cat celebra 3 noves festes: t'expliquem on i quan seran

per Redacció, el 3 de setembre de 2019 a les 10:42
Dissabte 7 de setembre, diumenge 8 i dilluns 9, celebrem 3 festes Adolescents.cat molt repartides dins el nostre territori.

La nit de dissabte tornem al Parc Lluís Companys de Sant Sadurní d'Anoia per celebrar la Gran Empalmada 2019 amb una sessió musical de les 00.00h fins les 02.00h de la matinada plena de regals i sorpreses. Tot seguit, de les 02.00h fins les 06.30h, la festa continuarà amb Love History, un espectacle remember que ens retorna musicalment als 2000 per recordar els millors èxits d'aquella dècada.


L'endemà diumenge, farem una nova Holi Color Party, l'última de la temporada! Aquesta vegada a l'Avinguda Catalunya de Tossa de Mar, de 18.00h a 20.00h de la tarda. Els nostres DJs Roger Carandell i Mike Cande, faran sonar els èxits del moment en un espectacle musical que sorprèn per les seves explosions de color, llançaments de confeti i tots els efectes que ja us tenim preparats.


I atenció perquè allargarem el cap de setmana; dilluns 9 Adolescents.cat arriba a Solsona amb la seva ja popular Confetti Led Party, una sessió doble de DJ on les pintures fluorescents i els elements led en són els protagonistes. Una nit perfecta per brillar!


Així que ja ho saps, obra el Google Maps, mira la festa que et queda més a prop i vine amb els teus amics i amigues! Mai saps què pot passar o qui pots conèixer a una festa Adolescents.cat... =)
 
Arxivat a:
OCI, Adolescents.cat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: