WhatsApp es renova i afegeix aquestes opcions

per Redacció, el 3 de setembre de 2019 a les 11:30
Ja fa més d'un any que van aparèixer els "memojis", stickers personalitzats als quals podem donar una aparença similar a la nostra. Doncs bé, finalment WhatsApp he decidit fer el pas i incloure aquestes peculiars emoticones a l'app de missatgeria.



Així doncs, els usuaris ja no hauran d'importar els memojis que hagin creat des de la seva galeria d'imatges, sinó que els apareixeran directament a l'app, a la mateixa secció que les emoticones.
 

Aquesta però, no és l'única novetat que arribarà a WhatsApp d'aquí poc. La plataforma també inclourà el famós efecte Boomerang d'Instagram: permetrà realitzar vídeos en bucle i compartir-los amb els teus contactes.

Resultado de imagen de boomerang instagram gif

A més a més, també es preveu que aquest setembre l'app posi en funcionament el bloqueig per empremta dactilar. Aquesta funció verificarà la identitat de l'usuari quan vulgui accedir a WhatsApp i evitarà, per tant, que les persones que no siguin propietàries del compte llegeixin les converses sense permís o enviïn continguts.

Arxivat a:
ACTUALITAT, WhatsApp
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: