En Long intenta colar-se al concert de Billie Eilish a Barcelona: ho aconseguirà?

per NacióDigital, el 3 de setembre de 2019 a les 17:00
Billie Eilish va desbordar aquest dilluns el Palau Sant Jordi de Barcelona, on 16.000 persones van poder gaudir del seu talent a través d'un espectacle minimalista i fosc. El Long, que no tenia entrada, va intentar colar-se al concert...ho va aconseguir? Ho podeu veure el vídeo de més amunt.

Com recull la crònica del La Vanguardiaal Sant Jordi es va parlar d'addiccions, de desamors i obsessions, uns temes que han connectat perfectament amb els joves nascuts a finals de segle que han crescut de la mà de la crisi econòmica i que tot just ara comencen a entrar en un mercat laboral que potser encara no està preparat.


Eilish juga amb els cànons de la música i l'estètica. La cantant desafia allò políticament correcte i ofereix un pop diferent carregat de confessions profundes amb una veu suau. La seva creació artística, a més, va acompanyada d'un estil que s'apropa a l'underground. Com destaca la periodista Sandra Arbat, el concepte de gènere li sembla "absurd i desfassat", per això la roba que porta és unisex. 

Com a dades destacades, la jove cantant no ha comprat mai cap disc i es mou en l'àmbit digital. Té més de 36 milions de seguidors a Instagram​ i milers de milions de reproduccions a Spotify. Als últims premis MTV, Eilish va guanyar el premi d'artista revelació, una categoria en què també hi havia Rosalía. Us deixem amb alguns del seus temes:



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: