Aquesta és la nova tècnica estètica que s'està posant de moda, què en penses?

per Adolescents.cat, el 4 de setembre de 2019 a les 10:01
Des de fa uns anys els tatuatges han traspassat fronteres. Cada cop més gent decideix fer-se tatuatges a la cara per estalviar-se minuts de maquillatge cada matí o per veure’s millor. Un dels tatuatges més fets a la cara és el de les celles (micro-blading) i el de la línia superior dels ulls (estil eyeliner).



Doncs bé, ara també s’ha inventat una tècnica per tatuar-se els llavis, una de les parts de la cara que més crida l’atenció de molta gent. De fet, molta gent es pinta els llavis per ressaltar-los i donar un toc de color a la cara.

La nova tècnica es diu “Lip Blushing” o “Lip tint tattooing” i es tracta de tatuar els llavis donant-los un to més rosa i il·luminat de forma semipermanent, que permet un resultat més natural. S’utilitzen tons naturals de pigment orgànic i es barregen per utilitzar el color desitjat, després s’apliquen a la màquina de tatuatge cosmètic.

Aquesta tècnica no només ressalta el color dels llavis, sinó que els dona més forma i crea sensació de més volum gràcies a la pigmentació. També pot servir per equilibrar-los en cas d’asimetria o donar-los més gruix si es tenen molt fins.

És un tatuatge que s’ha d’anar retocant cada cert temps, entre un i dos mesos, ja que es va perdent i no n’hi ha prou amb una sessió. Aquí pots veure l'abans i el després:

 


Què et sembla, t’ho faries?

 
 

 
Arxivat a:
CINEMA I TV
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: