Així és la peça de roba més polèmica de la nova temporada

per Redacció, el 4 de setembre de 2019 a les 11:42
Aquesta setmana Zara s'ha tornat a convertir en el centre de les crítiques. Després del polèmic fitxatge de Jill Kortleve com a model de talles grans –utilitza una 40/42-, ara la marca ha fet indignar altre cop els clients amb algunes peces de la seva nova col·leció.

En concret, la que més debat ha generat, és una camisa de tons marrons que sembla, literalment, una bossa d'escombraries. Així ho han assenyalat algunes usuàries a través de les xarxes socials, les quals han mostrat la seva sorpresa per aquest estrany disseny de gairebé 50 euros.

 

Un dels missatges que més èxit ha tingut ha estat el de la influencer Rocío Osorno, que ha optat per la crítica amb humor. "La típica frase de 'tu estàs mona fins i tot amb una bossa d'escombraries', doncs Zara s'ha encarregat de fer-la realitat", ha escrit la noia. Vosaltres què en penseu: us posaríeu una camisa com aquesta?

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: