Aquestes són les novetats del curs 19-20

per Redacció, el 5 de setembre de 2019 a les 09:44
Més d'un milió i mig d'alumnes torna a l'escola aquest mes de setembre. Una de les grans novetats del curs 2019-2020 serà l'aparició d'un batxillerat que es cursarà en tres anys i que permetrà obtenir dues titulacions: l'estàndard del batxillerat i una d'un cicle formatiu.

Es tracta d'una prova pilot que pretén flexibilitzar aquest estadi educatiu. S'aplicarà, a partir de mitjans d'aquest mes a set centres distribuïts arreu de Catalunya: Institut Ferran Tallada (Barcelona), Institut de Vic, Institut Jaume I (Salou), Escola d'Arts d'Olot, Escola d'Arts d'Ondara (Tàrrega), Escola d'Arts de Móra La Nova - Institut Julio Antonio de Móra d'Ebre i l'Institut Joanot Martorell (Esplugues de Llobregat).


Aquesta nova modalitat de batxillerat, encara en fase beta, permet treure's -com a segona titulació- un cicle formatiu de grau mitjà d'esports o d'arts plàstiques.

A banda d'aquesta novetat, per al nou curs el departament d'Educació també ha recomanat als centres que els deures no siguin excessius, que no incloguin tasques repetitives i que no substitueixin allò que els mestres tenen en el seu programa però que no tenen temps de tractar a classe.


A més a més, aquest any també s'oferiran eines per a la prevenció de la violència masclista i es treballarà per avançar en la promoció de la igualtat de gènere a primària i secundària.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: