PATROCINAT

Si tens aquestes 4 característiques, aquest grau està fet per tu!

per Redacció, el 10 de setembre de 2019 a les 12:50
Aquest nou curs serà per alguns de vosaltres l'últim que fareu a l'institut. Si us trobeu en aquesta situació, segurament teniu dubtes sobre què estudiar i cap on encarar el vostre futur. És per això que anirem preparant articles sobre formació.



Avui n'hem volgut dedicar un al Grau en Gestió d'Empreses en Comerç i Distribució. Per què? Doncs perquè és innovador i té moltes sortides professionals. De fet, més d'un 80% dels graduats troben feina relacionada amb els seus estudis en menys de 6 mesos.

I exactament, sobre què tracta aquest grau? Aquesta formació té com a objectiu
proporcionar els coneixements, habilitats i competències per ocupar llocs de responsabilitat i fer carrera professional en empreses de qualsevol sector relacionades amb la venda de productes i serveis destinats al consumidor final (retail).

Així doncs, és un grau ideal per tu si et sents identificat/da amb aquestes característiques:


 




Si t'agradaria saber més sobre aquests estudis, et recomanem participar en la classe guiada que ha preparat l'ESCODI, l'Escola Universitària de Comerç, el pròxim 16 de setembre. Si hi vas, podràs veure com s'organitza i funciona un centre comercial de referència a Barcelona. A més, també els podràs demanar els dubtes que tinguis sobre el Grau en Gestió d'Empreses en Comerç i Distribució, ja que és l'únic centre que ofereix aquesta formació. Si vols més informació, també pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: