T'agraden les sèries i el cine? Aquesta extraescolar t'encantarà

per Redacció, el 15 de setembre de 2019 a les 11:30
Començar la rutina i el nou curs sempre fa menys mandra si t'espera alguna cosa que et motivi. És per això que et volem proposar una extraescolar que et pot agradar.

T'estem parlant de la formació anual de l'Estudi Karloff, l'escola d'interpretació dirigida pels directors de càsting Pep Armengol i Luci Lenox. Si t'hi apuntes, descobriràs i perfeccionaràs les teves qualitats interpretatives i et formaràs amb alguns dels millors professionals del sector audiovisual!


Treballaràs seqüències de sèries i pel·lícules, faràs jocs i exercicis d'improvisació, crearàs personatges, descobriràs el món de la publicitat i sobretot, no pararàs de fer rodatges professionals! Ah, i a més a més, a finals de curs t'enduràs les fotografies d'una sessió professional i les escenes finals editades perquè comencis a enfocar-te en el món laboral!
 

Pots triar entre 8 grups diferents! Fan classes de dimecres a dissabte, i si ets de fora Barcelona tens temps per poder anar amb transport públic i començar la teva formació a temps.

Si t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari pots GUANYAR UN MES DE CLASSE GRATUÏT! Aprofita aquesta oportunitat!

Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: