l'abans i el després

Recordes aquest personatge d'H2O? Mira com és ara

per Redacció, el 11 de setembre de 2019 a les 12:49
Luke Mitchell és conegut per sortir a la sèrie "H2O" a la tercera i última temporada. Encara que només va sortir en una temporada el vam poder conèixer molt. Ell era el típic noi guapo, fanàtic per descobrir i sobretot intrigat per saber més de l'illa Mako.
 

Ara en Luke té 34 anys, i està casat amb l'actriu australiana Rebecca Breeds, també coneguda per actuar a la sèrie "Escuela de Surf".
 

Després d'actuar a H2O ha estat en altres projectes com per exemple a "Agentes de S.H.I.E.L.D", una sèrie de ciència-ficció on es crea un grup d'agents per investigar casos nous i estranys. Luke apareix com a personatge recurrent a la segona temporada, però a la tercera va ser ascendit com a principal.
 

També ha aparegut a la sèrie "Blindspot", una sèrie de gènere policial processal, que tracta d'un misteri d'una noia que no recorda el seu passat i que apareix despullada a Times Square amb el cos cobert de tatuatges i a l'FBI li crida l'atenció aquest cas per poder descobrir la seva identitat. Luke apareix a la segona i última temporada de la sèrie
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: