Aquests pintaungles canvien segons el teu estat d'ànim (i estem flipant)

per Adolescents.cat, el 12 de setembre de 2019 a les 10:00
La gent ja no sap què inventar-se, això està clar. Però hi ha invents que mereixen ser explicats, i aquest n’és un!



Cada cop están més de moda les manicures originals, però no ens enganyem, a casa no ens les podem fer. És per això que algunes marques han creat pintaungles que canvien de color en funció de l’estat d’ànim. Bé, això és el que diuen, però en realitat depèn de la temperatura corporal (concretament de les mans).

Aquest esmalt, igual que l’anell de l’humor, va canviant el seu color de forma progressiva, és per això que crea manicures molt originals.
image
La marca LeChat, per exemple, en té molts de diferents. El més fort de tot és que també els hi han donat olors específiques segons la gama de colors de cada pintaungles! Els pots veure fent clic aquí. També hi ha altres marques que en venen per Amazon, com Aimeili. El problema és que per utilitzar-los necessites tenir una lampareta ja que són semipermanents, però hi ha lamparetes molt econòmiques! Pot ser un bon regal de cara a Nadal ;)

I tu, t’atreveixes a provar-los?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: