Tens ganes de fer migdiada avui? Has de saber això

per Adolescents.cat, el 14 de setembre de 2019 a les 11:11
Sovint es creu que les persones que fan migdiada són mes vagues i s’ho prenen tot amb més calma. Alhora es diu que és molt dolent per a la digestió i que pot fer que ens engreixem.

Però si ets dels que fa migdiada sovint, estàs d’enhorabona! Un nou estudi publicat aquesta setmana a BMJ Journals afirma que fer migdiada “de forma moderada” pot ser positiu pel nostre cor.


L’estudi es va fer a Suïssa, i els investigadors van descobrir que els suïssos que fan dues migdiades per setmana, tenen menys risc de problemes cardíacs. I és que la qualitat i hores del son tenen molt a veure amb la salut del cor.

Aquests petits cops de cap són una bona manera d’alleujar l’estrès i compensar la falta de son durant la nit, és per això que protegeixen el nostre cor.


Ara bé, quanta estona hauria de durar la migdiada? La majoria d’experts assegura que el millor és dormir només uns 20 minuts. Això ens fa millorar l’estat d’alerta, el rendiment i l’estat d’ànim.

Així doncs, ja ho sabeu! Després de dinar, una bona migdiada de dissabte :)

tired winnie the pooh GIF by good-night
Arxivat a:
SALUT, migdiada, salut, cor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: