Com és la noia que diu ser massa guapa per trobar parella? I qui és?

per Redacció, el 15 de setembre de 2019 a les 11:13
La Cherelle Neille és d'Anglaterra. Fa un parell d'anys, i gràcies a una entrevista al diari The Sun, va explicar que estava soltera perquè era massa guapa.

El fet de ser rematadament atractiva, s'havia convertit en una barrera impossible de superar en el camp de l'amor per aquella noia de 27 anys que treballava de dependenta. Segons ella, els nois no volien veure més enllà del seu físic i d'aquesta manera mai podiedn arribar a conèixer la seva personalitat de veritat.

 

Foto: nemesismodels.com


A més, explicava que molts nois se senten intimidats per la seva bellesa i sovint ha d'aguantar comentaris com "et creus molt guapa, no?". És per això que estava convençuda que les noies menys guapes que ella, ho tenen més fàcil perquè es fixin realment en el seu interior.


Dos anys després...

Aquella entrevista va fer que la història de la Cherelle es publiqués a centenars de mitjans de tot el món. Es va fer molt coneguda. Arran d'aquest fenomen, la britànica va eliminar el que fins en aquell moment havia estat el seu perfil d'Instagram i moltes persones curioses no van poder stalkejar la seva vida.
 

Foto: nemesismodels.com


Ara, dos anys després, la Cherelle forma part d'una agència de models «Nemesis Models» i se sap ben poc de la seva vida privada. Potser aquella entrevista no li va portar l'amor —o sí—, però li va obrir les portes a una nova professió que no sabem si l'ha fet més feliç, o tampoc.
Arxivat a:
ACTUALITAT, model, noia, guapa, lligar
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: