«Al meu nòvio li flipa el meu cos i si a tu no t'agrada, que et follin»

per Adolescents.cat, el 15 de setembre de 2019 a les 21:55
Tenim ganes de compartir una carta que ens ha arribat a la redacció i que creiem que pot ser una gran lliçó per moltes persones. A vegades la gent parla sense saber les conseqüències que poden tenir les seves paraules.

La carta


"Sóc una noia de 16 anys que té nòvio des de fa 7 mesos. Fins aquí tot normal. No? Doncs quan vaig pel carrer agafada de la mà del meu nòvio tothom ens mira, fins i tot alguna vegada he vist com posaven cara d'incredulitat o de fàstic. Això ja no és tan normal, oi?

Fa temps que vaig deixar de preocupar-me per les mirades dels altres però ara que s'apropa l'estiu i vaig amb roba més curta les miradetes i els comentaris s'han intensificat i m'està emprenyant molt.


Resulta que sóc una noia grassa. Sí, així tal qual. Sempre he estat una nena grassa i tot i que faig esport continuo tenint les meves corbes. Com que sóc baixeta, mesuro 1'55 metres, sembla que el meu pes i volum es nota més i no passa desapercebut.

El cas és que el meu nòvio està en forma, és guapo i sé que moltes ties voldrien sortir amb ell. El meu novio està súper bo però jo també ho estic. Ser grasa no condiciona la meva bellessa i ell ho sap. El problema és que la gent no s'adona.

«Què fa el tío sortint amb aquesta gorda?» això és el que he escoltat aquesta setmana a l'institut quan el meu novio i jo ens estàvem liant al patí abans d'entrar a classe. Donc mira idiota, aquest tío surt amb una noia que l'estima més que res al món i sí, a ell li flipa el meu cos.

A l'idiota que va dir allò: estic segura que mai podràs tenir un sexe tan fantàstic com el que tenim el meu nòvio i jo. Primer perquè tots dos som brutals i ens posem moltíssim i segón perquè si tractés així de malament els cossos de les dones (o dels homes, no sé què t'agrada i tampoc em vull ficar) mai podràs gaudir-ne. Perquè tots imperfectes però l'amor i la passió es troba quan sabem valorar aquestes imperfeccions.

Així que gent, deixeu de jutjar l'amor dels altres. Dediqueu-vos a estimar, liar-vos i tenir sexe amb qui volgueu sense barreres".
Arxivat a:
ACTUALITAT, cartes, carta
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: