Canvis importants en l'examen del carnet de conduir

per Redacció, el 16 de setembre de 2019 a les 11:08
Us heu de treure el carnet de conduir d'aquí poc? Doncs heu de saber que des d'aquest dilluns hi ha canvis en l'examen pràctic. Des d'avui els aspirants poden utilitzar alguns dels sistemes d'ajuda que porten incorporats els cotxes com els sensors d'aparcament o el mecanisme 'star-stop', que permet l'arrencada i apagat del motor automàticament.



A més a més, els alumnes poden fer servir el sistema AEB de frenat d'emergència, que, en cas de distracció, impedeix un xoc amb un altre cotxe.

Les càmeres de marxa enrere, que ajuden a l'hora d'aparcar, també estan permeses des d'avui, així com el sistema de trànsit creuat, el qual alerta al conductor que va marxa enrere.

La Direcció General de Trànsit ha posat en marxa aquesta mesura per tal d'adaptar-se a les innovacions tecnològiques en l'àmbit dels automòbils.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: