Rosalía esgota les entrades de prevenda en un temps rècord

per NacióDigital, el 19 de setembre de 2019 a les 12:53
El fenòmen Rosalía sembla no tenir aturador i la cantant catalana ha esgotat les entrades de prevenda en un temps rècord, en qüestió de minuts. Dimecres a les 10h es van posar a la venda un primer paquet d'entrades pels concerts de Barcelona i Madrid del 7 i 10 de desembre, però molts fans es van quedar sense la seva localitat. Si ho voleu tornar a intentar, aquest divendres es podran adquirir la resta d'entrades pel final de gira d'El mal querer.

Per comprar-les haureu d'anar a partir de les 10h a la pàgina web Live Nation, Ticketmaster o El Corte Inglés. És probable, això sí, que tot just entrar-hi us trobeu en una "cua virtual" i hàgiu d'esperar per pagar. Si passa com en la prevenda, és possible que al cap de pocs minuts ja us aparegui el missatge d'entrades no disponibles. Els preus van des dels 32 euros fins als 73, en funció de la localitat. 



Preus del concert al Palau Sant Jordi (Live Nation):
PL1 Golden Circle: 65 € + 8,50 € de despeses

PL2 50 € + 6.50 € de despeses
PL3 pista 43 € + 5.50 € de despeses
PL4 38 € + 5 € de despeses
PL5 33 € + 4,50 € de despeses
PL6 28 € + 4 € de despeses


L'artista va oferir el seu primer bany de masses a Catalunya durant el Primavera Sound el mes de juny passat en el marc de la gira del seu disc El mal querer. Un dels grans èxits d'aquest any ha estat el videoclip Con altura amb J Balvin, que li ha valgut dos premis MTV. El seu darrer tema, Yo x ti, tu x mi també està triomfant arreu del món, així com la cançó en català Milionària, una de les més reproduïdes a Youtube aquest estiu.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: