Aquesta exposició vol visibilitzar una realitat de la qual mai se'n sol parlar

per Redacció, el 23 de setembre de 2019 a les 18:20

"Gairebé no se'n parla i qui la té ho sol portar en secret i en silenci".
La Núria, integrant de l'associació A pelo, ens resumia amb aquesta frase la sensació que tenen moltes dones amb alopècia, una malaltia que encara continua sent tabú quan la pateix el sector femení.


És per aquest motiu que el 2017 va néixer A pelo, una agrupació de dones que busca visibilitzar i informar des de l'experiència pròpia sobre aquesta malaltia.

Ara, coincidint amb el mes internacional de l'alopècia, l'associació ha decidit impulsar una exposició fotogràfica per mostrar una realitat molts cops invisibilitzada: la de les dones sense cabells.


El dimecres 25 de setembre, a les 7 de la tarda, es fa la presentació de l'exposició a l'Escola de la Dona (Barcelona), on també podreu veure les fotografies fins al 4 d'octubre. Val la pena anar-hi!
Arxivat a:
ACTUALITAT, exposició
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: