Logotip de Adolescents.cat

4 coses que has de saber sobre la sèrie del moment

per Redacció, el 24 de setembre de 2019 a les 13:00
Fleabag va ser la gran guanyadora dels premis Emmy: va ser escollida la millor sèrie de comèdia del 2019 i la seva protagonista, Phoebe Waller-Bridge, també es va emportar el guardó a millor actriu.

Tot i el seu èxit, però, aquesta ficció continua sent força desconeguda pels espectadors. És per això que avui us en volem parlar i explicar-vos algunes coses que potser no sabíeu.



 


Versió sense playbuzz

Sobre què tracta?
Fleabag ens explica la història d'una britànica de 30 anys que està travessant una mala època de la qual no sap - o no es planteja- com sortir. La cafeteria que té a Londres no funciona, la relació amb el seu pare i la seva germana és complicada, no troba una parella amb qui se senti a gust i fa poc que ha perdut la seva millor amiga. Descrit d'aquesta manera sembla difícil que la sèrie pugui ser còmica, però la veritat és que aconsegueix fer riure en molts moments.

Qui la protagonitza?
L'actriu Phoebe Waller-Bridge és qui dóna vida a Fleabag, la protagonista de la sèrie. A més a més, també n'és la guionista i algunes de les escenes de la trama estan inspirades en la seva experiència personal. De fet ,"Fleabag" – que traduït seria sac de puces- és el sobrenom real que els pares de l'actriu li van posar quan era petita. D'altra banda també hi surten artistes tan coneguts com Olivia Colman, guanyadora d'un Oscar, i Andrew Scott.

On es pot veure?
A Amazon Prime Video. De moment hi ha 2 temporades de 6 capítols cada una. Els episodis duren uns 30 minuts.

Per què val la pena veure-la?
Hi ha moltes raons per donar-li una oportunitat i una d'elles és la sinceritat amb la que tracta temes com la sexualitat i les relacions personals. De fet, en alguns moments la protagonista mira a càmera i es dirigeix directament als espectadors explicant-los sense manies el que pensa o el que li agradaria que li fes el noi amb qui està al llit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: